Wat anderen over mij zeggen

Wat anderen over mij zeggen

Mijn business loopt vele malen soepeler nu Karin in mijn leven is, en dus deel uitmaakt van mijn bedrijf! Technische dingen die ik ingewikkeld vind, doet zij voor mij in een handomdraai. Karin werkt snel en precies, en wat ik ook erg prettig vind, is dat Karin altijd (maar dan ook echt altijd!) rustig blijft en ondertussen doet wat ze zegt te doen. Dat maakt Karin zeer betrouwbaar en erg fijn om mee te werken.

Danielle Hermeler

Soul Messenger

Ik had een goede recensie van iemand anders gehoord. Toen we elkaar voor de eerste keer spraken ging ik “aan” op je professionaliteit, snelheid en overzicht. Ik vroeg je ook of je Kajabi kende. Op dat moment kende je dat niet, maar je was bereid je erin te verdiepen. Dat stelde ik echt enorm op prijs. Binnen no-time had je je dat nieuwe systeem eigen gemaakt. Dat was voor mij een bewijs van jouw kwaliteiten als Technisch VA.

Onze samenwerking ervaar ik in één woord: super! De communicatie met jou loopt soepel. Je reageert altijd snel en bent heel helder. Je doet wat je zegt en je zegt wat je doet. Geen nare verrassingen en je levert steeds wat we hebben afgesproken. Soms doe je ook die extra stap waar ik zelf niet aan heb gedacht. Daarin maak je voor mij het verschil.

Ik ervaar een moeiteloosheid in onze samenwerking. Dat is heel prettig. Scherp op de inhoud en relaxed op de relatie. Je levert hoge kwaliteit werk. Daar ben ik echt heel blij mee. Je ontzorgt mij op de dingen die ik niet goed kan (of niet wil leren), zodat ik me kan richten op de dingen waar ik wel goed in ben.

Irene Poelert

Innovator & Coach

De reden dat ik met Karin samenwerk, is dat ik hulp kon gebruiken bij het bouwen van mijn funnel die start met een ebook ‘Loskomen van je telefoon?’. Karin is een expert op het gebied van alle technische stappen die nodig zijn bij het bouwen van een funnel. Ik ervaar de samenwerking als super. Karin is accuraat en snel, echt heel fijn. Bij Karin ben je in goede handen. Het vertrouwen is er over en weer en het is fijn om ontzorgd te worden! Dank je wel tot dusver Karin !

Esther van der Salm

Beweging op elk Niveau

Een hele fijne ervaring met Karin! Ze heeft een een onwijs mooie Website voor mij gemaakt namelijk Fleursdevie.nl. Karin heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen en ideeën en hebben af en toe een afspraak ingepland om met elkaar te gaan zitten om zo bepaalde dingen te bespreken. Heel erg bedankt Karin!

La-Vie

Fleurs de Vie

Ik vind onze samenwerking super fijn, het geeft mij ruimte en vrijheid en hoef geen dingen te doen waar ikzelf niet zo blij van word. Ik zou je zeker aanraden, pakt dingen makkelijk op, snapt snel wat een ander bedoelt en ziet wat een ander nodig heeft, super fijn.

Wendy ten Wolde

Spiritueel Paardencoach

Ik was er klaar mee om zelf mijn tijd- en energie te steken in het bouwen van nieuwe sales pages, automations en campagnes. Die tijd en energie wilde ik liever ergens anders aan besteden.

Ik ervaar onze samenwerking als heel erg prettig. Ik vind het super fijn hoe je alles oppakt, hoe je communiceert en hoe je de afgelopen periode gegroeid bent. Ik vind het ook heel fijn dat je initiatief toont en dat het inmiddels super soepel gaat met het bouwen van sales pages, zonder dat ik alles helemaal uitschrijf.

Karin is een geweldige technisch VA om mee samen te werken! Ze communiceert duidelijk, volgt verzoeken snel op en ze toont initiatief. Haar werk is altijd goed en dat scheelt mij als ondernemer onwijs veel tijd. Ik ben super dankbaar dat we samenwerken en kan haar van harte aanbevelen.

Kim Rietvink

Spiritueel Business Coach

Ik heb Karin via Instagram gevonden en daarna een telefonisch kennismakingsgesprek met haar ingepland. Dat gesprek verliep heel prettig. Karin weet duidelijk waar ze het over heeft, ze kon mij direct goed adviseren over het bouwen van mijn email funnel, het maken van een salespage op mijn website en het lanceren van mijn eerste online cursus.

Inmiddels heb ik meerdere keren een strippenkaart bij Karin afgenomen, en ik verwacht dat we ook in de toekomst samen zullen blijven werken.

Janine Bekker

Your Organizing Coach

Super fijn dat ik een dagje met Karin mee mocht kijken. Ik wist echt niet waar ik moest beginnen. Karin heeft me wegwijs gemaakt in verschillende programma’s en dankzij haar hulp weet ik nu welke vervolgstappen ik kan gaan zetten. Super bedankt! Groetjes Purdey

Purdey van de Pol

VA

Als stukadoor ben ik vooral bezig op de werkvloer en (liever) niet met administratie.
Als ik thuis kom heb ik hier echt geen zin meer in.
Karin neemt dit van mij over, zij doet de facturatie, verwerkt alles in e-boekhouden en doet de btw aangifte.
Als ze iets niet weet zoekt ze het meteen uit.

Wat mij betreft een aanrader voor iedere zzp-er

Yves Biekens

Stukadoorsbedrijf Biekens

Ik ben heel tevreden over wat je in Mailblue voor mij hebt neer gezet en hoe ik daarin altijd even met je heb kunnen sparren.

Ik ervaar onze samenwerking als prettig, informeel en snel. Ik vind het heel fijn dat je altijd snel reageert en dingen voortvarend oppakt!

Als ik je aan raad aan anderen zou ik zeggen dat je snel reageert, open bent, veel kennis hebt van Mailblue en dat in Jip en Janneke taal weet uit te leggen, flexibel en accuraat.

Wendy

Yogabubbel

Wat is het fijn om met Karin samen te werken.
Karin heeft alle rust om je iets uit te leggen en is ontzettend creatief.
Als Karin iets wil, krijgt ze dit ook zeker voor elkaar.
Wanneer ze iets niet weet, zoekt ze dit uit en in no time is ze hier dan ook expert in.
Op zoek naar creativiteit, enthousiasme, betrouwbaarheid en een flinke dosis positiviteit.
Dan ben je bij Karin helemaal aan het juiste adres.

Irene van Schooten

Flexsis